Home Xαϊδάρι Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για κρυμμένο οπλοστάσιο στο αυτοκίνητό τους στο Χαϊδάρι
Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για κρυμμένο οπλοστάσιο στο αυτοκίνητό τους στο Χαϊδάρι

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για κρυμμένο οπλοστάσιο στο αυτοκίνητό τους στο Χαϊδάρι

0
0

Υπόθεση παράνομης οπλοκατοχής ερευνά η Αστυνομία μετά τη σύλληψη ενός 70χρονου πρώην αστυνομικού και του 35χρονου γιου του στο Χαϊδάρι

Υπόθεση οπλοκατοχής έχουν αρχίσει να ερευνούν από χθες οι αστυνομικοί στο Χαϊδάρι μετά τη σύλληψη ενός πατέρα και του γιου του. Μέσα στο αυτοκίνητό τους έκρυβαν ένα οπλοστάσιο αλλά και άλλα αντικείμενα τα οποία έβαλαν τους αστυνομικούς σε υποψίες.

Τον πατέρας, 70 ετών, πρώην αστυνομικό και τον 35χρονο γιο του εντόπισε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι., καθώς μετέβαιναν στο ΙΧ τους.  Από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν ένα πιστόλι Glock, δύο καραμπίνες και σφαίρες. Εκτός από αυτά βέβαια, οι δύο άνδρες είχαν και δύο αστυνομικές στολές, στολές με την επωνυμία ασφαλιστικής εταιρίας, κουκούλες full face αλλά και τρεις φάρους αυτοκινήτων.

Τα ευρήματα έβαλαν σε υποψίες τους αστυνομικούς που προχώρησαν στην προσαγωγή των δύο ανδρών στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί περιμένουν την βαλλιστική εξέταση των όπλων για να δουν αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.